Personal coaching

Stressbronnen herkennen, patronen doorbreken en tijd en ruimte maken om dingen anders te gaan doen en nieuwe wegen in te slaan. Of juist om een pas op de plaats te maken en zaken te accepteren. 

Maak een afspraak
Placeholder Image

Stress & burnout

Wanneer je last van stress hebt of in een burn-out zit, is het van belang om de stressbronnen te herkennen en patronen te gaan doorbreken. We gaan werken aan je herstel en veerkracht. Het kan gaan om relatief lichte stressklachten, een werk-privé situatie die uit balans is of om ernstiger (burn-out) klachten.

Keuzeproblemen, wat wil ik, wat kan ik?

We staan stil bij wat jij belangrijk vindt, zodat je van daaruit keuzes kunt maken en prioriteiten kunt stellen. Ook brengen we in kaart wat jou belemmert in het vasthouden van je eigen koers en hoe je hier effectiever mee om kunt gaan, zodat je opnieuw de regie kunt nemen over je leven.

Problemen op je werk

Hoe kun je de problemen op je werk aanpakken. Soms heeft het te maken met de manier waarop je kijkt naar de situatie(s), soms heeft het met de dynamiek tussen jou en de ander te maken. Soms heeft het met iets te maken waar je je tot nu toe niet bewust van was. Het begrijpen van waarom je in de problemen bent gekomen is de eerste stap.

Omgang met familie en vrienden

Het kan je leven ernstig beïnvloeden wanneer je een conflict hebt met familie of een vriend of vriendin. Door er een andere blik op te werpen en de emoties weer in proportie te brengen, is er beweging en verzachting mogelijk.

Ongezonde relatie(s)

Je weet dat de relatie ongezond voor je is, maar het lukt je niet om ermee te stoppen. Soms heeft het met bindingsangst en verlatingsangst te maken. Je kunt je te veel hebben aangepast en je bent je afhankelijk gaan voelen. Zet een eerste stap om deze dynamiek te doorbreken.

Geen zin of moeite met seks

De zin in seks is uitgedoofd of is er nooit echt geweest. Dit kan met een heleboel verschillende zaken te maken hebben. Seksuele energie is een belangrijke levensenergie. We onderzoeken hoe je ervoor kan zorgen dat dit weer gaat stromen en jij je meer verbonden met je lichaam kan gaan voelen.

Angst en jaloezie

Wanneer je jaloers bent, vernauwt je blik zich en zie je steeds bewijs voor waar je bang voor bent. Je komt in een negatieve spiraal terecht en gaat vechten of vluchten. Maak tijd en ruimte om los te komen van deze jaloezie en ontwikkel meer emotioneel evenwicht.

Wat zijn de kosten?
Image

Artikel: Door Evelien Brandt  voor Psychologie Magazine

"Je snijdt onderwerpen op een heel directe manier aan, waardoor je het gevoel krijgt dat niks taboe of raar is."