Anoek Gerlings

Ik moedig mensen graag aan om opnieuw keuzes te maken en te gaan doen wat belangrijk voor hen is en waar ze goed in zijn. Zodat ze waardevol kunnen leven en werken. Mijn blik is gericht op de natuurlijke kracht van mensen, dit helpt ze loskomen van hun eigen, en andermans eisen en verwachtingen. Door licht te werpen op zware onderwerpen wordt het behapbaar en inzichtelijk.

Placeholder Image

In 2007 startte ik mijn coachingspraktijk in Haarlem, waar ik als psycholoog en relatietherapeut graag maatwerk lever. Voordat ik mijn coachingspraktijk oprichtte werkte ik negen jaar als trainer, coach en manager bij een gerenommeerd trainingsbureau.

Als psycholoog en relatietherapeut zal ik samen met jou onderzoeken wat jij belangrijk vindt, wat jij kunt en wilt, en wat goed bij jou past. Daardoor wordt het veel makkelijker om keuzes te maken, om dingen los te laten of na te laten, en om nieuwe wegen in te slaan. We maken dus eerst een pas op de plaats; daarmee creëren we ruimte voor een volgende stap. Bij die stap zul je merken dat je meer volgens jouw eigen waarden kunt gaan handelen, werken en leven.

Als mensen bij mij de deur uitlopen, vertellen zij vaak dat ze meer zelfvertrouwen en meer waardering voor zichzelf hebben gekregen. Logisch dus, dat ze daarna ook effectiever functioneren. Ze werken vaak met meer plezier, zijn meer ontspannen en zien hun relatie(s) verbeteren.

Psycholoog - aangesloten bij het N.I.P. (Nederlands Instituut van Psychologen)

EMDR Master Practitioner - verbonden aan Samenwerkende EMDR-therapeuten Nederland

Hypnose therapeut - geschoold in de 'directe hypnose' methode Dave Elman Hypnosis Institute

EFT therapeut - Emotionally Focused Therapy - lid van het International Centre for Excellence in EFT (ICEEFT)

"Je snijdt onderwerpen op een heel directe manier aan, waardoor je het gevoel krijgt dat niks taboe of raar is."