Anoek Gerlings

In 2007 startte ik mijn coachingspraktijk in Haarlem, waar ik als psycholoog en coach graag maatwerk lever. Voordat ik mijn coachingspraktijk oprichtte werkte ik negen jaar als trainer, coach en manager bij een gerenommeerd trainingsbureau. Mijn expertise ligt op het gebied van communicatie, talentontwikkeling en ondernemerschap. Ik moedig mensen graag aan om opnieuw keuzes te maken en te gaan doen wat belangrijk voor hen is en waar ze goed in zijn. Zodat ze waardevol kunnen werken. Mijn blik is gericht op de natuurlijke kracht van mensen, waardoor ze loskomen van hun eigen, en andermans eisen en verwachtingen.

Hoe ik als coach te werk ga en wat jij daaraan als cliënt kunt hebben, kun je lezen op deze website.

Ik ben als psycholoog aangesloten bij het N.I.P (Nederlands Instituut van Psychologen). Dit is een beroepsvereniging voor Nederlandse psychologen.

Meer lezen over de verschillende coach thema’s die ik samen met Marjolein Kortleve samen aanbied ?Kijk op www.lifeisapitch.nl

Tevens ben ik gespecialiseerd in Emotionally Focused Therapy (EFT) en lid van het International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy (ICEEFT). EFT is een zeer doeltreffende methodiek voor relatietherapie.
Meer lezen? Kijk op www.relatieverbeteren.nl

Curriculum vitae | LinkedIn profiel | Google+ pagina


Welke talenten zien anderen in mij?

“Met een beetje hulp van je vrienden”
artikel in Psychologie Magazine
over een workshop met Anoek Gerlings