Coaching & Therapie Haarlem

Stressbronnen herkennen, patronen doorbreken en tijd en ruimte maken om dingen anders te gaan doen en nieuwe wegen in te slaan. Of juist om een pas op de plaats te maken en zaken te accepteren.

Na enkele sessies, vaak al na 3 gesprekken, ervaren cliënten meer zelfvertrouwen en zelfwaardering.

Placeholder Image

Coaching & Therapie Haarlem: ondersteuning op diverse levensgebieden

Welkom bij Coaching & Therapie Haarlem, waar ik gespecialiseerd ben in het bieden van begeleiding op diverse levensgebieden. Mijn aanpak is gericht op het herkennen en doorbreken van patronen, het maken van bewuste keuzes, en het ontwikkelen van veerkracht in verschillende aspecten van het leven.

Coaching & Therapie Haarlem bij Anoek Gerlings: mijn aanpak

Sinds 2006 werk ik als psycholoog en coach in Haarlem, waar ik individuen aanmoedig om opnieuw te kiezen voor wat echt belangrijk voor hen is. Ik stimuleer mensen om bewuste keuzes te maken en te doen waar ze goed in zijn. Mijn focus ligt op de natuurlijke kracht van mensen, waardoor ze loskomen van eigen en andermans verwachtingen. Door licht te werpen op zware onderwerpen wordt het behapbaar. Met maatwerk als uitgangspunt onderzoeken we samen wat voor jou belangrijk is, zodat keuzes maken en nieuwe wegen inslaan eenvoudiger wordt, in lijn met jouw waarden.

Het resultaat: toegenomen zelfvertrouwen, positiever zelfbeeld en versterkte relaties

Na een aantal sessies, vaak al na 3 gesprekken, merken de meeste cliënten een versterkt zelfvertrouwen en meer zelfwaardering. Deze positieve veranderingen dragen bij aan een effectiever functioneren in diverse aspecten van hun leven. Ze ervaren meer werkplezier, een grotere ontspanning, en zien verbeteringen in hun relaties.

Hoe werkt het?

In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we waar je tegenaan loopt en wat je doel is met de gesprekken. Het eerste gesprek is een belangrijk gesprek. We nemen de tijd om helder te krijgen wat je doel is, want het formuleren van een goed doel vormt een belangrijke start. Wanneer tijdens dit gesprek blijkt dat er sprake is van een wederzijdse klik en ik je verder kan helpen met je vraag, dan bespreken we hoeveel gesprekken er ongeveer nodig zijn om je doel te bereiken en bepalen we samen een passend traject. Het is niet nodig om je speciaal voor te bereiden voor dit eerste gesprek.
Contact opnemen

Stressbronnen herkennen en patronen doorbreken

Prioriteiten stellen, werk-privé balans en grenzen aangeven

Ontwikkelen en versterken van veerkracht bij uitdagingen en stress

Creëren van gezonde relaties

"Ik vind het prettig dat je heel concreet bent. Je bent geen ’softe’ coach. Er is ruimte voor emoties zonder dat het zwaar is."