Werkwijze

In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we waar je tegenaan loopt en wat je doel is met de gesprekken. Het eerste gesprek is een belangrijk gesprek. We nemen de tijd om helder te krijgen wat je doel is, want het formuleren van een goed doel vormt een belangrijke start. Wanneer tijdens dit gesprek blijkt dat er sprake is van een wederzijdse klik en ik je verder kan helpen met je vraag, dan bespreken we hoeveel gesprekken er ongeveer nodig zijn om je doel te bereiken. Het is niet nodig om je speciaal voor te bereiden voor dit eerste gesprek. 

Methoden

In een coachtraject komen vaak verschillende methoden aan de orde. Wanneer je los wilt komen van negatieve ervaringen, situaties of gedachten kunnen we EMDR inzetten (Eye Movement Desensitization and Reprocessing). Verder werk ik met Focussen van Gendlin, Geweldloze communicatie van Rosenberg en RET (Rationele Emotieve Training) van Albert Ellis.
Ik gebruik (tafel) opstellingen (Bert Hellinger) om zelfinzicht te krijgen en zicht te krijgen op de systemen waarvan je deel uitmaakt: het familiesysteem en het collectieve systeem. 
De EFT-methode (Emotionally Focused Therapy) gebruik ik bij relatie gerelateerde vragen. Als Hypnose therapeut ben ik geschoold in de ‘directe hypnose’ methode van het Dave Elman Hypnosis Institute.

Anoek Coacht is een particuliere praktijk

Ik werk niet met wachtlijsten en ik heb geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Wel ben ik aangesloten bij het N.I.P (Nederlands Instituut van Psychologen). Doordat ik niet gebonden ben aan contracten met zorgverzekeraars, verliezen we geen tijd aan een diagnose stellen en ben ik niet gedwongen informatie te delen met de toezichthouders en krijgen mijn cliënten geen ‘labels’ waarvan de toekomstige impact onbekend is. Ik streef naar kortdurende effectieve gesprekken met mijn cliënten. Gesprekken worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Soms zijn vergoedingen mogelijk via de werkgever.

Wat zijn de kosten?

  • Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW
  • Studententarief is in overleg
  • Na elk gesprek stuur ik per mail de factuur

Individuele gesprekken

Personal coaching en individuele relatietherapie: € 110,- (60 minuten)

PAKKET - Relatietherapie

Samen met je partner (met Anoek & Max) € 2.000,-. Het pakket bestaat uit een intake gesprek en zes vervolgsessies  á 75 minuten

PAKKET - Herstellen na Ontrouw

Individuele sessies: € 898,- (60 minuten)

De Relatie Reset

Kosten: 450 (in totaal als koppel)

Heb je vragen of wil je meer weten over mijn werkwijze en kosten? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Annuleringstermijn

Ben je een keer onverwacht verhinderd, dan kun je tot 48 uur voor de afspraak kosteloos afzeggen (bel of sms daarvoor 06-124 126 04), daarna breng ik het volle tarief in rekening, omdat ik deze tijd niet meer aan andere cliënten kan besteden.

“Ik heb helder gekregen waardoor ik elke keer vastloop. Ik kan het nu doorbreken en dat geeft veel energie”