Relatietherapie Haarlem

Onze aanpak, gebaseerd op de wetenschappelijk bewezen Emotionally Focused Therapy (EFT)-methode, richt zich op de essentie van relaties: het verlangen naar verbondenheid met je partner en de vrijheid om jezelf te kunnen zijn.

Herontdek de liefde en versterk je relatie met dit unieke en effectieve programma van slechts 6 sessies.

Placeholder Image

Relatietherapie Haarlem: doorbreek patronen en herontdek de liefde

Wanneer jullie behoorlijk vast zitten, moeilijk uit een negatieve spiraal komen en graag jullie patronen willen doorbreken.

In iedere relatie ontstaan uitdagingen. Of het nu gaat om vastlopen, minder intimiteit of worstelen met communicatie, onze aanpak gaat jullie verder helpen. Samen werken we aan helderheid, vernieuwing en het herontdekken van jullie liefde. De meeste stellen die dit traject van 6 sessies volgen, ervaren aanzienlijke en blijvende verbeteringen.

 

Wanneer er nog geen echte problemen zijn in jullie relatie, maar eerder behoefte is aan een speelse benadering voor verdieping, overweeg dan de Relatie Reset.

Relatietherapie Haarlem met Anoek Gerlings en Max Valenkamp

Max Valenkamp en Anoek Gerlings, werken als duo relatietherapeuten. Dit betekent dat we met z’n tweeën de gesprekken met jullie doen. Dit biedt een aantal belangrijke voordelen. Met 4 personen is er een andere dynamiek en betere balans. Bovendien bieden we de mogelijkheid aan, om af en toe een individueel gesprek in te plannen met 1 van ons, waarin je de focus meer op individuele zaken legt, zodat in de relatietherapie de focus voornamelijk op de relatie blijft.

Uniek concept:

  • Snel inzicht door begeleiding van twee relatietherapeuten
  • In 7 stappen weer aandacht en begrip voor elkaar én zin in elkaar
  • Ook thuis aan de slag met opdrachten en inzicht gevende video’s
  • Jullie hebben beide de mogelijkheid om ook 1 op 1 coaching te doen bij 1 van de twee psychologen

Van jullie vragen we:

  • Dat je bereid bent naar jullie (negatieve) wisselwerking te kijken
  • Dat je bereid bent verwijten, over en weer, los te laten
  • Dat je nieuwsgierig bent naar je eigen pijnpunten
  • Dat je tussen de gesprekken door, actief aan de slag gaat met de opdrachten en met de inzichten uit het gesprek

De gesprekken duren 75 minuten en de kosten voor dit pakket zijn: € 2.000,- exclusief 21% BTW. Het pakket bestaat uit een intakegesprek, 6 vervolggesprekken en opdrachten en video’s voor thuis.

Wie zijn wij

Max en Anoek hebben ieder hun eigen praktijk en bundelen graag hun krachten. Max is van huis uit een bedrijfskundige en een sporter in hart en nieren. Dit kwam mooi samen in zijn studie gezondheidspsychologie. Hij is open-minded, betrokken en praktisch ingesteld. Anoek gebruikt haar ervaring als trainer, psycholoog en relatietherapeut om stellen te ondersteunen, moedig te zijn en zich uit te spreken en open te staan voor elkaar.

Relatietherapie Haarlem, hoe werkt het?

In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en brengen we jullie doel (en) in kaart. Afhankelijk van jullie behoeften zullen de 7 stappen aan de orde komen:

De basis voor de relatietherapie is de EFT-methode (Emotionally Focused Therapy). Daarnaast zijn we geschoold en worden we geïnspireerd door andere mensen, zoals Esther Perel, John en Julie Gottman, Gary Chapman, Marshall Rosenberg en Bert Hellinger.

Sommige zaken wil je (eerst) alleen onderzoeken

Sommige zaken wil je (eerst) alleen onderzoeken.
Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van jaloeziegevoelens die destructief zijn voor de relatie, of wanneer je het erg lastig vindt om helder te krijgen wat jouw behoeften in jullie relatie zijn. Mocht het zo zijn, dat jullie er ook samen mee verder willen, dan kan dat na de individuele relatietherapie.

Contact opnemen

Zicht op je eigen behoeften

Je verbonden voelen

Aandacht & begrip

Erkenning & waardering

“Het zegt toch best veel als je bij een relatietherapeut meer hebt gelachen dan gehuild, ondanks de gevoelige onderwerpen die we hebben aangesneden”